OVER ONS

WELKOM BIJ YANKS INDIAN CLUB

Yanks Indian Club werd 30 jaar geleden geboren in Zandvoort. Afkomstig uit een koffiehuis op het Dorsplein 2, breidde het al snel uit naar de omliggende gebieden!

Deze geweldige coffeeshop staat bekend om zijn hoogwaardige recreatieve en medische producten en voorgerolde gewrichten, en het gekwalificeerde personeel is altijd beschikbaar voor elke vorm van hulp of diepgang informatie. De Indiase club van Yanks heeft een speciaal voordeel van open blijven tot 3 uur. Het maakt het een ongelooflijk leuke plek waar je kunt feesten, games spelen of gewoon lang kunt ontspannen terwijl je geniet van de authentieke en unieke Indiaanse interieurstijl! Het geweldige interieur gaat gepaard met een even prachtig en breed terras waar u kunt ontspannen en genieten van de frisse lucht!

De locatie van Yanks is ook verbluffend aantrekkelijk. Zandvoort, bekend als het strand van Amsterdam, ligt op slechts 20 minuten met de trein van Amsterdam! Naast het aanbieden van een breed scala aan recreatieve en medische producten, biedt The Yanks heerlijke koffie en een verbazingwekkende lijn merchandise!

Toeristen van over de hele wereld bezoeken Amsterdam als een van de meest aantrekkelijke steden van Nederland! De omliggende gebieden zijn echter ook prachtig! En een van de mooiste en meest populaire plaatsen in Nederland, Zandvoort Beach, ligt zeer dicht bij de stad Amsteram, in het zuidwesten van de provincie Noord-Holland, op precies 20 minuten afstand als u de trein neemt en binnen een 4 minuten lopen bereikt u de beste coffeeshop in de omgeving, Yanks Indian Club!

Het is de thuisbasis van zoveel verschillende soorten restaurants, strandsporten en toeristische attracties. In de warme zomer- en lentemaanden kunt u vele groepen mensen zien genieten van het zand, de zon en de golven. De stranden van Zandvoort zijn populair vanwege hun waanzinnige nachtleven, geweldige bars, pubs en coffeeshops, wat altijd een geweldige manier is geweest om toeristen aan te trekken, evenals de lokale bevolking in de hoop op leuke tijden!

Maar er is zoveel meer te doen in Zandvoort dan alleen maar op het strand liggen en cocktails bestellen! Zandvoort is een zeer populaire badplaats en is ook een gezellig dorp dat leeft van het toerisme en is ook zeer bekend om hun racecircuit (Circuit Park Zandvoort). Het heeft 11 nationale monumenten en een aantal interessante bezienswaardigheden om te zien, zoals het stadhuis, de watertoren van Zandvoort en de buste van Elisabeth in Beieren.

Hier vindt u ook het Zandvoort Museum als centrum voor kunst en geschiedenis, The Juttersmu-ZEE-um – een gratis museum waar artikelen gevonden door strandjutters te zien zijn, Het Holland Casino en Center Parcs Aqua Cinema.

There are no products