FAQ

Bestellen

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
De betaalmethodes die wij op dit moment aanbieden zijn IDEAL, PayPal of creditcard. Het is bij Yanks niet mogelijk om achteraf te betalen.

Hoe weet ik of het plaatsen van mijn bestelling gelukt is?
Na het afrekenen ontvang je op het door jou ingevulde emailadres een bevestigingsmail. Zodra de producten verzonden zijn krijg je een track &trace code via de mail waarmee je jouw bestelling kunt volgen. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Stuur dan een mailtje met je bewijs van betaling naar info@yanks.nl

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen of annuleren?
Het wijzigen of annuleren van een bestelling kan tot maximaal 12 uur na de aankoop. Neem hiervoor contact op via info@yanks.nl. Wanneer je bestelling al is verzonden is het helaas niet meer mogelijk om deze te wijzigen of te annuleren.

Verzending

Wat is de levertijd van mijn bestelling?
De levertijd van je pakket is 1-5 werkdagen. De bezorgtijd is afhankelijk van je locatie.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten worden automatisch berekend bij je bestelling en zijn afhankelijkheid van de grootte en gewicht van het pakket, en van de bestemming.

Welke bezorgopties kan ik kiezen?
U kunt voor verzending kiezen tussen PostNL en DHL.

Is het mogelijk om naar het buitenland te verzenden?
Ja, wij verzenden wereldwijd.

Retourneren

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Mocht je niet tevreden zijn met onze producten, dan heb je de keuze om binnen 14 dagen je bestelling retour te sturen. De producten dienen ongebruikt en onbeschadigd in originele staat teruggestuurd te worden. Bij je bestelling vind je een retourformulier met de instructies. Deze is ook terug te vinden op de website.

Ik heb een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen, wat moet ik doen?
Wanneer je een verkeerd of beschadigd artikel hebt ontvangen, dien je een foto van het product te mailen naar info@yanks.nl. Via deze weg helpen wij je graag verder met je bestelling.

There are no products